5 jaar

De Kinderslaapcoach bestaat 5 jaar!

Wat ben ik blij dat ik 5 jaar geleden als kinderslaapcoach ben gestart! Honderden kinderen die nu heerlijk slapen, meer dan duizend ouders die ook weer lekker kunnen slapen en elke dag uitgerust aan hun dag kunnen beginnen.

Hoe het begon

5 Jaar geleden begon het allemaal met 1 artikel van een kinderslaapcoach in een tijdschrift. En ik wist het meteen, dit was het werk wat ik wilde gaan doen. En zo gezegd zo gedaan. Een aantal maanden later was de Kinderslaapcoach een feit. En wat een goede keuze is het geweest. De start was al snel gemaakt en de klanten druppelde binnen. Langzaamaan kwam er steeds meer bekendheid en op dit moment weten veel ouders me te vinden!

Het werk

In een korte tijd kan ik ouders helpen, een slaapcoachtraject duurt namelijk maar 3 weken. Ouders kunnen zich vaak niet voorstellen dat het slapen in zo’n korte tijd kan verbeteren. Vaak zijn ze zelf al maanden, zo niet jaren aan het worstelen met het slapen. Wat heb ik toch een mooi beroep dat ik ouders hierbij mag begeleiden.

De uitbereiding

Na enkele jaren werken als slaapcoach viel het me steeds vaker op dat er vaak nog meer speelt bij ouders. Door het slechte slapen of door andere oorzaken zoals bijvoorbeeld een ziek kindje, stress op het werk of tegenvallende verwachtingen over hoe het zou zijn als ouder, genieten ze niet of minder van zichzelf als ouder, maar ook van elkaar als partner. Vandaar dat ik naast mijn werk als kinderslaapcoach nog verder ben gaan studeren en daar is vorig jaar naast de Kinderslaapcoach nog een bedrijf uit ontstaan. De Jonge Ouder Therapeut, waar ik ouders, die om verscheidene redenen, het vertrouwen in zichzelf als ouder even kwijt zijn weer help om zelfvertrouwen te krijgen. Ik heb daarvoor een speciaal traject ontwikkeld, waarbij ouders in 7 weken weer het vertrouwen in zichzelf terugkrijgen. Zodat ze echt (weer) de ouder kunnen zijn die ze willen zijn. Ook wordt de dynamiek tussen partners vaak anders als ze samen ouders worden. Je staat bijvoorbeeld net wat anders in de opvoeding. Ik help ouders dan bij het terugvinden van hun relatie, dit doe ik tijdens het relatie-update traject. Deze trajecten zorgen ervoor, dat ik ouders kan helpen om weer goed te slapen, de ouder te zijn die ze willen zijn en elkaar als partner ook niet uit het oog verliezen. Dit is een top aanvulling als mijn werk als kinderslaapcoach!

De eerste 5 jaar zit erop, op naar de volgende 5 jaar! Ik ben er klaar voor om nog vele ouders en kinderen te helpen!

Lukt het jou niet alleen en wil jij hulp voor jouw gezin? Kijk dan verder op www.ingedeheer.nl