Interview Eindhovens Dagblad 20-6-2017

Interview: Eindhovens Dagblad 20-6-2017

Vandaag (dinsdag 20 juni 2017) staat er in het Eindhovens Dagblad een stuk over mijn werk. Voor dit artikel is een interview gehouden met Linda van de Ven – Verberne, de mama van Joey.

Begin januari heeft Linda contact met me gezocht. Joey werd op dat moment meerdere keren per nacht wakker en sliep bij de ouders in bed. Het naar bed gaan van Joey was uitgelopen op een moment van stress. En die stress slaat dan natuurlijk over op Joey en daar wordt het slapen dan natuurlijk ook weer niet beter van. Ze hadden op dit moment al van alles geprobeerd. Ze waren bij de huisarts geweest, bij de osteopaat en er was zelfs al iemand geweest die naar de wateraders had gekeken. Helaas heeft dit allemaal niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Tijdens het coachingstraject heeft Joey vanaf de eerste nacht in zijn eigen bed geslapen. Natuurlijk ging dit de eerste nachten niet zonder slag of stoot. Maar de derde nacht was de eerste nacht dat Joey in zijn eigen bed heeft doorgeslapen! Dit was natuurlijk bijzonder snel. Helaas werd Joey al snel ziek. En het bleef tijdens het coachingstraject niet bij 1 keer ziek zijn, nee hij werd zelfs 2 keer ziek. En of dat allemaal nog niet genoeg was, ging zijn geliefde tut ook nog kapot. Net in 1 van de laatste dagen! Maar al snel hadden papa en mama door wat ze moesten doen om het slapen snel weer op de rit te krijgen. En dit is gelukt ook. We hebben de coaching af kunnen ronden toen Joey lekker in zijn eigen bed de hele nacht doorsliep. En dan overdag ook nog het dutje in zijn eigen bed. En mocht je jezelf nu afvragen of dit wel een blijvend resultaat was? Ja dit is het, Joey slaapt tot op heden nog steeds de nacht door in zijn eigen bedje.

Lees hieronder het interview:

ED

Lukt het jou niet alleen om het slaapprobleem op te lossen? De Kinderslaapcoach kan je helpen, kijk snel naar de mogelijkheden!